Bioderma Pro Beach Tour Mersin Kızkalesi Etabı Sona Erdi

Bioderma Pro Beach Tour Mersin Kızkalesi Etabı Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Bioderma Pro Beach Tour’un bu yılki son etabı olan Mersin Kızkalesi Etabı, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi....

Mersin Kızkalesi Etabı, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Bioderma Pro Beach Tour’un bu yılki son etabı olan Mersin Kızkalesi Etabı, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Organizasyon, TVF Voleybol TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak voleybol tutkunlarına sunuldu. Kadınlar kategorisinde şampiyonluğa Ukrayna’dan Kseniia Mazur ve Anna Kalchenko ikilisi ulaştı. İkinci sırayı İdeal Natural Mineral Water takımı (Resmiye Çakmak ve Magdalena Saad) aldı, üçüncülüğü ise Danieke P. ve Meche (B. Mercedes A.) ikilisi elde etti. Erkekler kategorisinde şampiyonluğu Ektavor Grup (Hasan Hüseyin Mermer ve Sefa Urlu) takımı kazandı. İkincilik Yusuf Özdemir ve Batuhan Kuru ikilisinin oldu, üçüncülük ise Ahmet Can Tür ve Sacit Kurt ikilisi tarafından elde edildi.

Mersin Kızkalesi Etabı, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.Mersin Kızkalesi Etabı, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Takımlar Madalyalarına Kavuştu

Karşılaşmalar sonrasında düzenlenen törende, dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz ve TVF Mersin Voleybol İl Temsilcisi Nurten Keskin takdim etti. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş tarafından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sunulmak üzere verilen plaketi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın aldı. Ayrıca, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın da Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş’a teşekkür plaketi takdim etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.