Bir Litre Gözyaşı 9. Bölüm Fragmanı

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Litre Gözyaşı, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Mahir'in Cihan'a itirafını duyan Ali, yeni bir plan yapıyor!

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan  duruma el koymaya karar verir.  Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği  kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.  

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine  hiç benzemez.  Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

Ailesinin parçalandığını gören Cihan, hastanelik oluyor; Ali ile Mahir arasında yeni bir hesaplaşma görülüyor!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar