Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 48. Bölümünde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 48. Bölümünü perşembe akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 48. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Zamanlar Çukurova , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 48. Bölüm yeni fragman izle…

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölümde; "Geri dön beni sev dön diyemem ki..."

Şermin'in Hünkar'dan intikam hareketi, "Devlerin Aşkı"nı Çukurova'ya duyuruyor! Şermin'in gizlice çektiği fotoğraf gazetede yer alınca, hem konakta hem tüm Adana'da yer yerinden oynayacak! Hünkar'ın itibarını yok etmek için yapılan plan, Fekeli'yi adeta ateşliyor! Fekeli önce, mahremini ortaya dökenleri bulmak için eline silahını alıyor! Sonra da iki ailenin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar'a 40 yıl gecikmiş sorusunu soruyor:

- Benimle evlenir misin?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Bir Zamanlar Çukurova, aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesini konu alıyor.

Yapım: Tims&B Productions

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur ve Kerem Alışık.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 48. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar