Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünü perşembe akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Zamanlar Çukurova , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 58. Bölüm yeni fragman izle…

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölümde; Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ve Yılmaz, girdikleri barış yolunda yeniden işbirliği yapıyor! Fekeli'nin adeta önüne düşen bir bilgi ile Çukurova'da yaşanan gelişmeler, iki aileyi yeniden birlikte harekete geçiriyor. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak buluyor.

İki ailenin yakınlığı hatta zorunlu konuşmalar için çat kapı bir araya gelişleri, Müjgan'ı yeni bir sinir krizinin eşiğine getiriyor. Behice ve Fekeli'nin tüm nasihatleri de boşa gidiyor. Müjgan, Yılmaz'ın bu barışa Züleyha için evet dediğini söylemekten de, bu konuda tartışmaktan da vazgeçmiyor. Züleyha'ya karşı savaşını açık açık ilan eden Müjgan, dernek toplantısında da Züleyha ve Hünkar'ın karşısına çıkarak, savaşına sosyal hayatta da devam edeceğini gösteriyor.

Çalkantılı günler sona erince, sıra Gülten'in düğününe de geliyor. İki ailede de kız isteme ve söz telaşı başlıyor. Züleyha, Gülten için gelinlik hazırlığına girişirken, Saniye bohça alışverişine çıkar. Ancak Gaffur'un büyük sırrını öğrenerek eve döner! Saniye'nin dünyayı başına yıkan gerçekler, ilk kez Gaffur'u da büyük bir pişmanlık içine sokacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü olan 58. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar