Bismil Korukçu Köyü

Bismil Korukçu Köyü

Korukçu Köyü Haberleri, Bismil Korukçu Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Korukçu Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Korukçu Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Bismil Korukçu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Korukçu köyü son dakika gelişmeleri, Korukçu köyüne özgü yemekler, Bismil Korukçu köyünün tarihi, Korukçu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Korukçu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Korukçu , Diyarbakır ilinin Bismil ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz güneydoğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Korukçu Köyü Resimleri ve Korukçu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bismil Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. güneydoğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bismil Diyarbakır Arası Kaç Km? Bismil Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Bismil Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakırli iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakırli Ünlüler arasında Bismil Korukçu Köyünde doğan biri var mı? Bismil Doğumlu Ünlüler Kimler?

Korukçu , Diyarbakır ilinin Bismil ilçesine bağlı bir mahalledir.

Diyarbakır iline 64 km, Bismil ilçesine 7 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi Karasal İklim alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede bulunan ilköğretim okulunda, birleştirilmiş sınıflı eğitim yöntemi ile 3 öğretmen görev yapmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır, PTTşubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi bulunmamaktadır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yolun 6 km'lik kısmı Batman-Diyarbakır çevre yolu olup geri kalan kısım stabilize yoldur.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.