Bismil Oğuzlar Köyü

Bismil Oğuzlar Köyü

Oğuzlar Köyü Haberleri, Bismil Oğuzlar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Oğuzlar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Oğuzlar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Bismil Oğuzlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Oğuzlar köyü son dakika gelişmeleri, Oğuzlar köyüne özgü yemekler, Bismil Oğuzlar köyünün tarihi, Oğuzlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Oğuzlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Oğuzlar , Diyarbakır ilinin Bismil ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz güneydoğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Oğuzlar Köyü Resimleri ve Oğuzlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bismil Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. güneydoğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bismil Diyarbakır Arası Kaç Km? Bismil Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Bismil Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakırli iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakırli Ünlüler arasında Bismil Oğuzlar Köyünde doğan biri var mı? Bismil Doğumlu Ünlüler Kimler?

Oğuzlar , Diyarbakır ilinin Bismil ilçesine bağlı bir mahalledir.

Diyarbakır iline 40 km, Bismil ilçesine 32 km, Silvan ilçesine 40 km, uzaklıktadır ve birçok mahallenin yolunun geçtiği yerdir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfaltır. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.