Bitlis Çeltikli Köyü

Bitlis Çeltikli Köyü

Çeltikli köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çeltikli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Çeltikli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bitlis Çeltikli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çeltikli köyü son dakika gelişmeleri, Çeltikli köyüne özgü yemekler, Bitlis Çeltikli köyünün tarihi, Çeltikli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çeltikli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çeltikli, Bitlis ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köyün eski ismi Şercımah'dır. Köyde pirinç bitkisi olan çeltik yetiştirilmekte olduğundan köyün adının çeltikli olmasına karar verilmiştir.

Bitlis merkezine 23 km uzaklıktadır.

Köyün cevizleri, çeltik pilavı meşhurdur. Bal, ceviz ve meyveleri ile de bilinmektedir.

Çeltikli, Bitlis ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çeltikli köyü resimleri ve Çeltikli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bitlis Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çeltikli Bitlis Arası Kaç Km? Bitlis Hava Durumu? Bitlis Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Çeltikli Köyünde doğan biri var mı?

Resim: Vehpi Demir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
3
1
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.