Bitlis Deliktaş Köyü

Bitlis Deliktaş Köyü

Deliktaş köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Deliktaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Deliktaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bitlis Deliktaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Deliktaş köyü son dakika gelişmeleri, Deliktaş köyüne özgü yemekler, Bitlis Deliktaş köyünün tarihi, Deliktaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Deliktaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Deliktaş, Bitlis ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının, köyün hemen alt tarafında bulunan E5 yolunu bir tarafından diğer tarafına kadar uzanan tünel şeklindeki taş oyuktan geldiği bilinmektedir. Taş oyuk, Van gölüne kara yoluyla getirilmek istenen feribotun yüksek olmasından dolayı dinamit atılarak imha edilmiştir.

Bitlis merkezine 10 km. uzaklıktadır.

Deliktaş, Bitlis ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Deliktaş köyü resimleri ve Deliktaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bitlis Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Deliktaş Bitlis Arası Kaç Km? Bitlis Hava Durumu? Bitlis Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Deliktaş Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.