Bitlis Kayalıbağ Köyü

Bitlis Kayalıbağ Köyü

Kayalıbağ köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kayalıbağ köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bitlis köyleri arasında yer alan Kayalıbağ köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bitlis Kayalıbağ köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayalıbağ köyü son dakika gelişmeleri, Kayalıbağ köyüne özgü yemekler, Bitlis Kayalıbağ köyünün tarihi, Kayalıbağ köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayalıbağ köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayalıbağ, Bitlis ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün kurucusu Seyyid Şehtar'dır. Hüseyin bin Ali'nin soyuna mensup olduğu ileri sürülen bu aile Irak'ın Bağdat ilinden gelmiştir. Köy 1991 yılında devlet tarafından kapatılmıştır.

Bitlis merkezine 36 km. uzaklıktadır.

Kayalıbağ, Bitlis ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayalıbağ köyü resimleri ve Kayalıbağ köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bitlis Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kayalıbağ Bitlis Arası Kaç Km? Bitlis Hava Durumu? Bitlis Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bitlisli iseniz Bitlis Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bitlisli Ünlüler arasında Kayalıbağ Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.