Bodrum Bahçeyaka Köyü

Bodrum Bahçeyaka Köyü

Bahçeyaka Köyü haberleri, Bodrum Bahçeyaka köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bahçeyaka köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Bahçeyaka Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Bahçeyaka , Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçeyaka Köyü Resimleri ve bahçeyaka köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bodrum Bahçeyaka köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçeyaka köyü son dakika gelişmeleri, Bahçeyaka köyüne özgü yemekler, Bodrum Bahçeyaka köyünün tarihi, Bahçeyaka köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçeyaka köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Bodrum Bahçeyaka Köyünde doğan biri var mı? Bodrum Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bodrum Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Bodrum Muğla Arası Kaç Km? Bodrum Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Bodrum Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

BAHÇEYAKA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

 

Bahçeyaka, Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir mahalledir.

2012 yılına kadar Bodrum ilçesine bağlı bir köyken, 2012 yılında Muğla'nın büyükşehir olmasıyla bu ilçeye bağlı bir mahalle statüsünü almıştır.
Muğla iline 120 km, Bodrum ilçesine 33 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.