Bodrum Yakaköy

Bodrum Yakaköy

Yakaköy Köyü haberleri, Bodrum Yakaköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yakaköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Yakaköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Yakaköy , Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yakaköy Köyü Resimleri ve yakaköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bodrum Yakaköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yakaköy köyü son dakika gelişmeleri, Yakaköy köyüne özgü yemekler, Bodrum Yakaköy köyünün tarihi, Yakaköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yakaköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Bodrum Yakaköy Köyünde doğan biri var mı? Bodrum Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bodrum Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Bodrum Muğla Arası Kaç Km? Bodrum Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Bodrum Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

YAKAKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

 

Yakaköy, Muğla ilinin Bodrum ilçesi ortakent yahşi beldesi sınırları içerisinde bir mahalledir.

Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri bildiğimiz ege sahil yemekleri ve gelenekleridir

Muğla iline 135 km, Bodrum ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa ve turizme dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı muhtarlık binasının içerisinde sağlık hizmeti verilmektedir. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Bodrum garajından devamlı olarak köye minibüs servisi bulunmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum