Bolu Yeşilköy Köyü

Bolu Yeşilköy Köyü

Yeşilköy Köyü haberleri, Bolu Musluklar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Yeşilköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bolu Yeşilköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilköy köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilköy köyüne özgü yemekler, Bolu Yeşilköy köyünün tarihi, Yeşilköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yakuplar, Bolu ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilköy Köyü Resimleri ve  Yeşilköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşar Bolu Arası Kaç Km? Bolu Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Bolu AlıçörenKöyünde doğan biri var mı? Bolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

YEŞİLKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yeşilköy, Bolu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Yeşilköy, Bolu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Bolu merkezine 13 km uzaklıktadır.
Köyün iklimi, KaradenizKöyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. iklimi etki alanı içerisindedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.