Boluspor’dan Düzcespor’a Destek

Boluspor’dan Düzcespor’a Destek

Düzcespor yönetim kurulu, Boluspor yönetimini ziyaret ederek Boluspor yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Düzcespor yönetim kurulu, Boluspor yönetimini ziyaret ederek Boluspor yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saygun ve ekibi Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'dan Futbolcu isterken, 5 yıl içerisinde PTT 1. Lig'e çıkma hedefleri olduklarını söyledi.

Düzcespor Yönetim Kurulu çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Transfer çalışmaları hızla devam ederken, oyuncu seçmeleri de yarın gerçekleştirilecek. Çevre illerin spor takımları ile de görüşmeler yapan Düzcespor yönetimi, Boluspor başkanlığına seçilen Necip Çarıkçı'yı makamında ziyaret ederek Düzcespor'a destek istedi. 5 yıllık planları kapsamında PTT 1. Lige çıkmayı planlayan Düzcespor yönetimine Necip Çarıkçı'dan da tam destek geldi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzcespor yönetim kurulu başkanı Mehmet Saygun "Hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Necip başkan ile görüşmeler yapıldı. Topçu isteğimiz oldu. Kendisi de destek vereceğini söyledi. Bizler yönetime gelirken 5 yıllık plan ile bu göreve geldik. Bizim hedefimiz PTT 1. Lig. Eski şaşalı günlerine geri dönemedi. Neyi ne yapacağımız ile ilgili herşeyi hazırladık. 5 yıl içerisinde Düzcespor'u PTT 1. Lig'de görebileceğiz. Her şeyi hazırlayacağız. İnşallah hep beraber bütünleşerekten Düzcespor'u olması gereken yere götüreceğiz. Tesisleşme konusunda, alt yapı konusunda her şeyi yapacağız. 5 yıllık süre içerisinde gerekli çalışmaları yapacağız. Aziz Yıldırım Düzcespor'un eski başkanlarından. Aziz Başkanımız Düzcespor'a her zaman destek veriyor. Gerektiğinde hatta Boluspor'dan nasıl bir şeyler istiyorsak Aziz başkanımızdan da bir şeyler istiyoruz. Yardımları yapıyorlar" dedi.

Düzcespor'a topçu göndereceğiz

Düzce ile yakın bir dostluğunun olduğunu ve Boluspor olarak oynatmadıkları topçuları Düzcespor'a yönlendireceklerini dile getiren Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı "Öncelikle hoş geldiniz. Konumuz Düzce. Geçmişte de kardeş bir şehirdi. 4-5 sene önce Düzcespor ile konularımız vardı. Sayın başkanımız ve yönetimi bugün ziyaret etti. Sayın valimizin Bolulu olması belediye başkanımızın da kıymetli dostumuz olması bizim destek vermemizi gösterecektir. Bizler desteklere hazırız. Düzcespor'da başarıları elde edecektir. Biz futbolcularımızı vereceğiz. Biz ara buluculuk yapacağız. Futbolcuların da Düzcespor ile anlaşması gerekiyor. Biz araya gireriz destek oluruz. Motive ederiz, oraya yönlendiririz. Kazanan heme Düzcespor hem Boluspor kazanacaktır. Boluspor'un sosyal tesisleri sportif yerleri ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Oynatamadığımız futbolcuları da verebiliriz. Başkanımız buraya gelir biz oraya gideriz. Beraber maç izleriz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.