Boyabat Bektaş Köyü

Boyabat Bektaş Köyü

Bektaş köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bektaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Bektaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Boyabat Bektaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bektaş köyü son dakika gelişmeleri, Bektaş köyüne özgü yemekler, Boyabat Bektaş köyünün tarihi, Bektaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bektaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bektaş, Sinop ilinin Boyabat ilçesine bağlı bir köydür.

Sinop merkeze 77 km , Boyabat'a ise 8 km. uzaklıktadır.

Bektaş, Sinop ilinin Boyabat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bektaş Köyü Resimleri ve Bektaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Boyabat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Boyabat Sinop Arası Kaç Km? Boyabat Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Boyabat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Boyabat Bektaş Köyünde doğan biri var mı? Boyabat Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.