Boyabat Yeşilçam Köyü

Boyabat Yeşilçam Köyü

Yeşilçam köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilçam köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Yeşilçam köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Boyabat Yeşilçam köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilçam köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilçam köyüne özgü yemekler, Boyabat Yeşilçam köyünün tarihi, Yeşilçam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilçam köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilçam, Sinop ilinin Boyabat ilçesine bağlı bir köydür.

Köy eskiden paşalıoğlu köyüne bağlı şemsioğlu mahallesiydi.1980 lerin sonuna doğru köy olmuş ve yeşilçam adını almıştır.

Köy komşusu olan paşalıoğlu ve günpınar köyleriyle birlikte gündüzlü platosunda bulunur.Sinop merkeze 55,boyabata 45 km uzakatadır.

Yeşilçam, Sinop ilinin Boyabat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilçam Köyü Resimleri ve Yeşilçam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Boyabat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Boyabat Sinop Arası Kaç Km? Boyabat Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Boyabat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Boyabat Yeşilçam Köyünde doğan biri var mı? Boyabat Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.