Boynukara: “İl Özel İdare siyaset üstü hizmet yürütüyor”

Boynukara: “İl Özel İdare siyaset üstü hizmet yürütüyor”

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, İl Özel İdare hizmetleri üzerinden siyaset yapmanın doğru olmadığını, bu kurumun yaptığı hizmetler...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, İl Özel İdare hizmetleri üzerinden siyaset yapmanın doğru olmadığını, bu kurumun yaptığı hizmetler ile siyaset üstü olduğunu kaydetti.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Ağustos ayı toplantısına AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara ve AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez de katıldı.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'ın açılış konuşmasının ardından, Rütükhan Dağ İçmesindeki (Çelikhan İçmesi) sorunların giderilmesi için Yol ve Su Hizmetleri Komisyonu Başkanı Abuzer Açıkgöz tarafından okunan rapor ile buradaki eksikliklerin giderilmesi için 2018 yılı yatırım programına alınmasının uygun olacağı yönünde görüş belirtildi.

Daha sonra il genel meclis üyelerine hitap eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, il özel idarenin yaptığı hizmetlerin toplumun her kesimini kapsadığını ve siyaset üstü olduğunu söyledi.

Adnan Boynukara, "İl Özel İdare siyaset üstü bir kurumdur. Buradan siyaset yapılmamalıdır. Burası her türden siyasi görüşü olan insanlara hizmet gitmektedir. Mevzu Adıyaman ise elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Toplumun her kesimiyle iletişimimizi kopartmamalıyız. Bizlere Adıyaman ile ilgili her türlü proje ve yatırıma destek vermeye çalışıyoruz. Sizlere gelen sıkıntıları bizle paylaşırsanız bizde onlara çözüm bulmaya çalışırız. Adıyaman AK Parti Hükümeti kurulduğundan beri destek veren bir şehirdir. Bizim açımızdan da Adıyaman uzun yıllar, devletten alması gerekenleri alalamış bir ildir. Bu açığı kapatmak için yoğun gayret içerisindeyiz. Açık çok büyük olunca kapatmak biraz zorlaşıyor. Bunun için el birliği ile çalışmamız gerekiyor" dedi.

Barajların Adıyaman için hayati öneme sahip olduğunu kaydeden Boynukara, "Barajlar bitirse Adıyaman makus tarihi değişecek. Barajlar bitmezse kısır döndü devam eder. Bunu kırmamızın tek yolu inşaatı devam eden 3 baraj, temeli atılacak olan 2 barajın bitirilmesidir. Kendimizin sulanabilir hale gelmesi lazım. Baraj inşaatlarını sık sık yerinde inceleyerek işlerin hızlanmasını istiyoruz. Tütün konusunda bakanlar düzeyinde toplantı yaptık. Çok dar bir coğrafik alanda yetişen bir ürün olan bu tütün ile ilgili çözüm bulunması için toplantılar yapıldı. Devlete yük olmadan ve devlete vergi vererek bir çözüm bulunmasını istedik. Biz bu işi döngüden çıkardık. Adıyaman'da bunu kim çıkardı bilmiyorum ama başka illerden ve ülkelerden tütün getirilerek buradan başka yerlere satılıyor" diye konuştu.

CHP'li Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli ise konuşmasında, "Söz konusu Adıyaman ise gerisinin teferruat olduğunu söylemesi bizleri sevindirdi. KÖYDES'e 25 bin TL'lik ödenek, il özel idareye ise 30 milyon TL ödenek gelmesi bizleri sevindirdi. TBMM Başkanvekili Ahmet aydın ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Bebek-1 ve Bebek-2 projelerinin takibindeyiz" diye konuştu.

AK Partili İl Genel meclis Üyesi Necmi Baykan ise, çevre iller ile Adıyaman arasındaki gelişmişlik farkıyla ilgili teşhisin konulması ve tedavi sürecinin başlaması ile ilgili Adnan Boynukara'ya teşekkür etti.

Boynukara: “İl Özel İdare siyaset üstü hizmet yürütüyor”

Boynukara: “İl Özel İdare siyaset üstü hizmet yürütüyor”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.