Brankica Mihajlovic: “Yeniden Burada Olmak Harika”

Brankica Mihajlovic: “Yeniden Burada Olmak Harika”

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının yeni transferi Brankica Mihajlovic, Fenerbahçe takımının resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Brankica Mihajlovic; S

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının yeni transferi Brankica Mihajlovic, Fenerbahçe takımının resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Brankica Mihajlovic; Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla kazandığı Avrupa şampiyonluğunu da değerlendirdi.

Yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Brankica Mihajlovic, “2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giymiştim ve o zaman çok güzel anılarım oldu. Burası benim ailem gibi. Kulübümü çok seviyorum. Buradaki insanlarla çalışmayı seviyorum. Buradan ayrılırken tekrar Fenerbahçe forması giyeceğimi biliyordum, çünkü asıl hikayem bitmeden buraya gelmeyi planlamıştım. Şimdi yeniden Fenerbahçe’deyim” dedi. Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla elde ettiği Avrupa şampiyonluğunu da değerlendiren Mihajlovic, “Diğer şampiyonalara göre çok daha uzun bir şampiyona oldu. Bizim için biraz yorucu olduğunu söyleyebilirim. Fakat sonunda ufak farklarla da olsa şampiyon olabildik, unvanımızı korumuş olduk. Ülkem ve takımım adına şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Şunu da söylemem gerekiyor: Ankara’daki final maçında taraftarların oluşturduğu atmosferi daha önce hiç görmedim, tarif edemeyeceğim kadar iyiydi. Türk taraftarlar harikaydı” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.