Brooklyn Nets, Yıldızları Harden ve Irving ile Kontrat Uzatmak İstiyor

Brooklyn Nets, Yıldızları Harden ve Irving ile Kontrat Uzatmak İstiyor

NBA Doğu Konferansı iddialı ekiplerinden biri olan Brooklyn Nets Genel Menejeri Sean Marks 2021-22 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olan 2 yıldızı için merak edilen konularda çeşitli açıklamalarda bulundu.

Geçen yıl iyi bir performans sergilemelerine rağmen sakatlıklar yüzünden dikiş tutturamayıp şampiyonluğu kaçıran efsane kadro bu sene fırsatı tepmek istemiyor.

Bilindiği üzere Nets takımın diğer süper yıldızı Durant ile yaz döneminde 4 yıllık 198 milyon dolar değerinde yeni bir sözleşme yapmıştı.

Doğu ekibinin önümüzdeki günlerde ise diğer iki süper yıldız James Harden ve Kyrie Irving ile de sözleşme yenilemek istediği belirtiliyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Brooklyn Genel Menejeri Sean Marks, “Harden ve Irving  ile çok olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Yaz döneminde herkesin biraz uzaklaşıp kafa dağıtmasını istedik. Önümüzdeki haftalarda onlarla masaya oturup görüşmeleri ilerletmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Harden ve Irving eğer sözleşme uzatmazlarsa 2022 yazıyla beraber serbest oyuncu pazarına girecekler.

Marks bu konu hakkında da fikirlerini şu ifadelerle paylaştı:

"Bunun dikkat dağınıklığı yaratacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Harden ve Irving  bu takımın parçası olarak kalıp kazanmak istediklerini de daha önce bize ifade ettiler."

Daha sonra takımın geleceği hakkında da konuşan Marks, “Yakın gelecekte özel bir takım kurma ihtimalimiz var. Bizimle birlikte çalışmak istemeleri buraya gelmek istemeleri bizim için çok önemli. Steve Nash, takımın sahipleri ve oyuncularla geleceğe dair konuşmalar yapmak için sabırsızlanıyorum. Her karar gibi bunu da ortak şekilde almalıyız” diye açıklama yaptı..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.