Bucak Seydiköy Köyü

Bucak Seydiköy Köyü

Seydiköy köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Seydiköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Seydiköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bucak, Seydiköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Seydiköyü  son dakika gelişmeleri, Seydiköy köyüne özgü yemekler, Bucak Seydiköyünün tarihi, Seydiköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Seydiköyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy,1912'den beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 38 km, Bucak ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.

Seydiköy, Burdur ilinin Bucak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Seydiköy, Burdur ilinin Bucak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginii çekebilir. Bucak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Bucak Burdur Arası Kaç Km? Bucak Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Bucak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Bucak doğan biri var mı? Bucak Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.