Bugün Ramazan’ın kaçıncı günü 12 Mayıs? Bugün orucun kaçındayız?

Bugün Ramazan’ın kaçıncı günü 12 Mayıs? Bugün orucun kaçındayız?

12 Mayıs 2020 Bugün kaçıncı orucu tutuyoruz? Ramazan'ın kaçıncı günü ve bugün orucun kaçındayız sorularının yanıtını merak eden vatandaşlar sık sık 2020 ramazan imsakiyesi araştırmaları yapıyor. Peki, bugün Ramazan'ın kaçıncı günü?

Tüm yıl boyunca hasretle beklenen Ramazan ayı, milyonlarca vatandaş tarafından oruç ve çeşitli ibadetlerle geçirilmeye devam ediyor. Ramazan ayının büyük bir kısmını geride bırakan vatandaşlar, bu mübarek ayın ne zaman biteceğine dair bilgi edinmek istiyor.

12 Mayıs 2020 Bugün kaçıncı orucu tutuyoruz? Ramazan'ın kaçıncı günü ve bugün orucun kaçındayız? sorularının yanıtını merak eden vatandaşlar sık sık 2020 ramazan imsakiyesi araştırmaları yapıyor. Peki, bugün Ramazan'ın kaçıncı günü?

Bugün oruç ibadetinin 19. günündeyiz. Günlerden 12 Mayıs 2020 Salı. Yani Ramazan ayının büyük bir kısmı tamamlandı. Bu sene 30 gün oruç tutacağımız Ramazan ayının bitmesine 12 gün kaldı.

Orucun son günü ne zaman?

24 Nisan’da başlayan ramazan ayı 2020 yılında mayıs ayında sona erecek. Müslümanlar son orucu arefe günü olan 23 Mayıs’ta tutacaklar.

bugun-orucun-kaci-1.jpg

bugun-orucun-kaci.jpg

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.