Bulanık Çaygeldi Köyü

Bulanık Çaygeldi Köyü

Çaygeldi Köyü haberleri, Bulanık Çaygeldi köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çaygeldi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muş Köyleri Arasında yer alan Çaygeldi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bulanık Çaygeldi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaygeldi köyü son dakika gelişmeleri, Çaygeldi köyüne özgü yemekler, Bulanık Çaygeldi köyünün tarihi, Çaygeldi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaygeldi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaygeldi, Muş ilinin Bulanık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaygeldi köyü resimleri ve Çaygeldi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulanık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulanık Muş Arası Kaç Km? Bulanık Hava Durumu? Bulanık Köyleri ve Muş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muşlı iseniz Muş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muşlı Ünlüler arasında Bulanık Çaygeldi Köyünde doğan biri var mı? Bulanık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çaygeldi, Muş ilinin Bulanık ilçesine bağlı bir köydür.Eski bir ermeni köyüdür .Ermeniler zamanında adı Alibocan olarak geçmektedir . Yakınında ermeniler zamanında kalma elmakaya (later) kköyü ve pillur köyleri vardır. 70 80 haneli bir köydür
Muş il merkezine 122, Bulanık ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardr.kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.