Bulanık Yoncalı Beldesi

Bulanık Yoncalı Beldesi

Yoncalı Beldesi haberleri, Bulanık Yoncalı beldesi güncel son dakika gelişmeleri, Yoncalı beldesi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muş Beldeleri Arasında yer alan Yoncalı beldesinde vefat edenler, beldenin eski adı haberimizde.

Bulanık Yoncalı beldesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yoncalı beldesi son dakika gelişmeleri, Yoncalı beldesine özgü yemekler, Bulanık Yoncalı beldesinin tarihi, Yoncalı beldesi nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yoncalı beldesine ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yoncalı, Muş ilinin Bulanık ilçesine bağlı bir beldedir. Yolunuz doğu anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yoncalı beldesi resimleri ve Yoncalı beldesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bulanık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulanık Muş Arası Kaç Km? Bulanık Hava Durumu? Bulanık Beldeleri ve Muş Beldesi ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muşlu iseniz Muş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muşlı Ünlüler arasında Bulanık Yoncalı Beldesinde doğan biri var mı? Bulanık Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yoncalı, Muş ilinin Bulanık ilçesine bağlı bir beldedir.Yoncalı; Muş ili ile Bulanık-Ağrı karayolu üzerinde kurulu olup il merkezine uzaklığı 100, Bulanık ilçesine 8, Ağrı iline, 160 km. uzaklıktadır.Yoncalı halkının geçim kaynağı bitkisel üretim ve hayvancılıktır. Şekerpancarı üretimi halen önemini korumaktadır.
Yoncalı 1987 yılında "belde" olma hakkını kazanmış ve aynı yıl yapılan yerel seçimlerden sonra belediye olmuştur. Beldede 2 ilköğretim okulu ve bir de sağlık ocağı vardır. Ayrıca belediye binası ve personeli mevcuttur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.