Bünyan Köprübaşı Köyü

Bünyan Köprübaşı Köyü

Köprübaşı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Köprübaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Köprübaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bünyan Köprübaşıköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Köprübaşıköyü son dakika gelişmeleri, Köprübaşıköyüne özgü yemekler, Bünyan Köprübaşıköyünün tarihi, Köprübaşıköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Köprübaşıköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köprübaşı, Kayseri ilinin Bünyan ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin eski adı Ekrek tir.Kayseri iline 74 km, Bünyan ilçesine 25 km uzaklıktadır.

Köprübaşı, Kayseri ilinin Bünyan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yKöprübaşılarından geçiyorsanız KöprübaşıKöyü Resimleri ve Köprübaşıköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bünyan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bünyan Kayseri Arası Kaç Km? Bünyan Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Bünyan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Bünyan Köprübaşı Köyünde doğan biri var mı? Bünyan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.