Bünyan Topsöğüt Köyü

Bünyan Topsöğüt Köyü

Topsöğüt köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Topsöğüt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Topsöğüt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bünyan Topsöğüt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Topsöğüt köyü son dakika gelişmeleri, Topsöğüt köyüne özgü yemekler, Bünyan Topsöğüt köyünün tarihi, Topsöğüt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Topsöğüt köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Topsöğüt, Kayseri ilinin Bünyan ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallenin eski adı Taçın olup, sonradan Topsöğüt olarak değiştirilmiştir. Daha önce de taç olduğu söylenmektedir. Köy çok eski uygarlıklara ev sahipliği yapmıştır.

 

Topsöğüt , Kayseri ilinin Bünyan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yTopsöğüt larından geçiyorsanız Topsöğüt Köyü Resimleri ve Topsöğüt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bünyan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bünyan Kayseri Arası Kaç Km? Bünyan Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Bünyan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Bünyan Topsöğüt  Köyünde doğan biri var mı? Bünyan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.