Burdur Beşkavak Köyü

Burdur Beşkavak Köyü

Beşkavak köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Beşkavak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Beşkavak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Beşkavak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Beşkavak köyü son dakika gelişmeleri, Beşkavak köyüne özgü yemekler, Beşkavak köyünün tarihi, Beşkavak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Beşkavak köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1928'den beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 22 km uzaklıktadır.

Beşkavak köyü, Burdur ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Beşkavak köyü resimleri ve Beşkavak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Burdur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Beşkavak köyü Burdur arası kaç km? Beşkavak köyü hava durumu? Burdur köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Beşkavak köyünde doğan biri var mı? Beşkavak Köyü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.