Burdur Büğdüz Köyü

Burdur Büğdüz Köyü

Büğdüz köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büğdüz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Büğdüz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Büğdüz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büğdüz köyü son dakika gelişmeleri, Büğdüz köyüne özgü yemekler, Büğdüz köyünün tarihi, Büğdüz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büğdüz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1928'den beri aynı adı taşımaktadır.1999'da belediye statüsü alarak beldeye dönüşen kasabanın belediye statüsü, nüfusunun 2000 kişinin altına düşmesi üzerine 2013 yılında sona erdi. Köy, Burdur il merkezine 15 km uzaklıktadır. 

Büğdüz köyü, Burdur ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Büğdüz köyü resimleri ve Büğdüz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Burdur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Büğdüz köyü Burdur arası kaç km? Büğdüz köyü hava durumu? Burdur köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Büğdüz köyünde doğan biri var mı? Büğdüz Köyü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
1
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.