Burdur Kozluca Köyü

Burdur Kozluca Köyü

Kozluca köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kozluca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Kozluca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kozluca köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kozluca köyü son dakika gelişmeleri, Kozluca köyüne özgü yemekler, Kozluca köyünün tarihi, Kozluca köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kozluca köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1912'den beri aynı adı taşımaktadır. İlerleyen yıllarda belediye statüsü alarak beldeye dönüşen kasabanın belediye statüsü, nüfusunun 2000 kişinin altına düşmesi üzerine 2013 yılında sona erdi. Köy, Burdur il merkezine 45 km uzaklıktadır.

Kozluca köyü, Burdur ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kozluca köyü resimleri ve Kozluca köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Burdur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Kozluca köyü Burdur arası kaç km? Kozluca köyü hava durumu? Burdur köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Kozluca köyünde doğan biri var mı? Kozluca Köyü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.