Burdur Sarıova Köyü

Burdur Sarıova Köyü

Sarıova köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sarıova köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Sarıova köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Sarıova köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıova köyü son dakika gelişmeleri, Sarıova köyüne özgü yemekler, Sarıova köyünün tarihi, Sarıova köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıova köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1925'ten beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 21 km uzaklıktadır. 

Sarıova köyü, Burdur ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Sarıova köyü resimleri ve Sarıova köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Burdur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Sarıova köyü Burdur arası kaç km? Sarıova köyü hava durumu? Burdur köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Sarıova köyünde doğan biri var mı? Sarıova Köyü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.