Burdur Soğanlı Köyü

Burdur Soğanlı Köyü

Soğanlı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Soğanlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Soğanlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Soğanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Soğanlı köyü son dakika gelişmeleri, Soğanlı köyüne özgü yemekler, Soğanlı köyünün tarihi, Soğanlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Soğanlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy, 1912'den beri aynı adı taşımaktadır. Burdur il merkezine 22 km uzaklıktadır. 

Soğanlı köyü, Burdur ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Soğanlı köyü resimleri ve Soğanlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Burdur Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Soğanlı köyü Burdur arası kaç km? Soğanlı köyü hava durumu? Burdur köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Soğanlı köyünde doğan biri var mı? Soğanlı Köyü Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.