Büyükorhan Pınarköy Köyü

Büyükorhan Pınarköy Köyü

Pınarköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Pınarköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bursa köyleri arasında yer alan Pınarköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Pınarköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pınarköy köyü son dakika gelişmeleri, Pınarköy köyüne özgü yemekler, Pınarköy köyünün tarihi, Pınarköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pınarköy köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pınarköy, Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Pınarköy, Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pınarköy Köyü Resimleri ve Pınarköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Büyükorhan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Pınarköy Bursa Arası Kaç Km? Büyükorhan Hava Durumu? Bursa Köyleri ve Büyükorhan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bursalı iseniz Bursa Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bursalı Ünlüler arasında Büyükorhan Pınarköy Köyünde doğan biri var mı? Büyükorhan Doğumlu Ünlüler Kimler?

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.