Büyükşehir belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

Büyükşehir belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

Kentin birçok noktasında asfalt çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bin 650 metre uzunluğundaki Çevlik...

Kentin birçok noktasında asfalt çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bin 650 metre uzunluğundaki Çevlik Caddesi'ni asfaltlıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde yer alan bin 650 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki Çevlik Caddesi'nde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Araç trafiğinde her hangi bir aksaklık yaşanmaması için ilk etapta caddenin 900 metrelik tek tarafı asfaltlandı. Bitümlü ve binder tabakaları için 6 bin ton asfalt seren ekipler, yolu çift şeritten araç trafiğe açtı. Yağmur suyu drenajı, temel, alt temel ve PMT çalışmalarını sürdüren ekipler, altyapı çalışmalarından sonra caddenin kalan bölümüne bitümlü ve binder tabakası için 6 bin ton daha sıcak asfalt dökecek. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çevlik Caddesi'ne son olarak aşınma tabakası için 3 bin 500 ton asfalt serecek. Kaldırım ve aydınlatma sistemi çalışmalarıyla birlikte caddede, 2 yönlü toplam 3 bin 300 metre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edilecek. Çevlik Caddesi'ndeki çalışmaların kasım ayında tamamlanması hedefleniyor.

Büyükşehir belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

Büyükşehir belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.