Ç. Rizespor Hazırlıklarnıda Ayağına Darbe Alan N’koudou Antremanı Yarıda Bıraktı

Ç. Rizespor Hazırlıklarnıda Ayağına Darbe Alan N’koudou Antremanı Yarıda Bıraktı

Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. İdmanın son bölümünde yapılan turnuva maçında ayak bileğine darbe alan N’Koudou tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bı

Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. İdmanın son bölümünde yapılan turnuva maçında ayak bileğine darbe alan N’Koudou tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Basına açık yapılan çalışma, 1.5 saat sürdü. Antrenmana salonda çalışan; Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson katılmadı. Enzo Roco ile Oğuzhan Özyakup takım ile birlikte çalıştı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman; kuvvet, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması sonrası denge ve kuvvet programının yer aldığı çalışmalar değişmeli olarak yapıldı. Antrenman, üç takım halinde yarım sahada yapılan turnuva maçları ile sona erdi. Beşiktaş, Ç. Rizespor maçının hazırlıklarına yarın saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.