Caddeye Serilen Halılar Onların Da İşine Yaradı

Caddeye Serilen Halılar Onların Da İşine Yaradı

Altınordu, Sırrıpaşa Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmalarında vatandaşların ayağına çamur bulaşmasın diye halı sahalardan sökülüp serilen halılar, sokak hayvanlarını da sevindirdi.

Sokak Hayvanlarına en güzel iyilik ! Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesi Düz Mahalle’de, Eski Fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmalarında vatandaşların ayağına çamur bulaşmasın diye halı sahalardan sökülüp serilen halılar, sokak hayvanlarını da sevindirdi.

Halıların serildiği bölgeleri mesken tutan sokak hayvanları halının kuru bölgelerine sere serpe yatarak hem fırsatı değerlendiriyor, hem de gününü gün ediyor. Ordu’nun Altınordu ilçesinin en yoğun caddelerinden Sırrıpaşa Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmalarında vatandaşların mağdur olmaması için eski halı sahadan söküp boydan boya caddeye serdiği halılar sokak hayvanlarının da işine yaradı. Kış ayını yaşadığımız bu günlerde caddeye serilen halıların ıslak olmayan bölümlerine yatan sokak hayvanları halıları barınak olarak kullanmaya başladı. İş yeri sahipleri ve vatandaşların da karnını doyurduğu sokak hayvanları, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de belki de dünya da ilk olan caddeye boydan boya halı sermesini fırsata çevirerek, burada üst yapı çalışmaları başlayana dek yatmaya devam edeceğe benziyor.

 

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.