Çaldıran Alakaya Köyü

Çaldıran Alakaya Köyü

Alakaya köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Alakaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Alakaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Alakaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Alakaya köyü son dakika gelişmeleri, Alakaya köyüne özgü yemekler, Çaldıran Alakaya köyünün tarihi, Alakaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Alakaya köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Alakaya, Van ilinin Çaldıran ilçesine bağlı bir mahalledir. Van il merkezine 134 km, Çaldıran ilçesine 17 km uzaklıktadır.

Alakaya köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Alakaya köyü resimleri ve Alakaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? AlakayaVan arası kaç km? Alakayaköyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Alakayaköyünde doğan biri var mı? AlakayaDoğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.