Çaldıran Altıyol Köyü

Çaldıran Altıyol Köyü

Altıyol köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Altıyol köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Altıyol köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Altıyol köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Altıyol köyü son dakika gelişmeleri, Altıyol köyüne özgü yemekler, Çaldıran Altıyol köyünün tarihi, Altıyol köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Altıyol köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Altıyol, Van ilinin Çaldıran ilçesine bağlı bir mahalledir. Van il merkezine 132 km, Çaldıran ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Altıyol köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Altıyol köyü resimleri ve Altıyol köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Altıyol Van arası kaç km? Altıyol köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Altıyol köyünde doğan biri var mı? Altıyol Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.