Çaldıran Aşağıçanak Köyü

Çaldıran Aşağıçanak Köyü

Aşağıçanak köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Aşağıçanak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Aşağıçanak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Aşağıçanak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağıçanak köyü son dakika gelişmeleri, Aşağıçanak köyüne özgü yemekler, Çaldıran Aşağıçanak köyünün tarihi, Aşağıçanak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağıçanak köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aslında adana urfa arası gidip geliyordu. Daha sonra balkan göçmeniyim diyen köy, en sonunda vanın çaldıran ilcesine devredildi. Van iline 130 km, Çaldıran ilçesine 13 km uzaklıktadır.

Aşağıçanak köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Aşağıçanak köyü resimleri ve Aşağıçanak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Aşağıçanak Van arası kaç km? Aşağıçanak köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Aşağıçanak köyünde doğan biri var mı? Aşağıçanak Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.