Çaldıran Avcıbaşı Köyü

Çaldıran Avcıbaşı Köyü

Avcıbaşı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Avcıbaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Avcıbaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Avcıbaşı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Avcıbaşı köyü son dakika gelişmeleri, Avcıbaşı köyüne özgü yemekler, Çaldıran Avcıbaşı köyünün tarihi, Avcıbaşı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Avcıbaşı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Avcıbaşı, Van ilinin Çaldıran ilçesine bağlı bir mahalledir.

Avcıbaşı köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Avcıbaşı köyü resimleri ve Avcıbaşı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Avcıbaşı Van arası kaç km? Avcıbaşı köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Avcıbaşı köyünde doğan biri var mı? Avcıbaşı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.