Çaldıran Demircik Köyü

Çaldıran Demircik Köyü

Demircik köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Demircik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Demircik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Demircik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Demircik köyü son dakika gelişmeleri, Demircik köyüne özgü yemekler, Çaldıran Demircik köyünün tarihi, Demircik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Demircik köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köy adını gelip o yöreye ilk yerleşen mehmet efendi adını kürtçe olarak mıhı baba olarak alır. yaklaşık 60-100 yıllık bir geçmişi vardır. Van il merkezine 124 km, Çaldıran ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Demircik köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Demircik köyü resimleri ve Demircik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Demircik Van arası kaç km? Demircik köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Demircik köyünde doğan biri var mı? Demircik Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.