Çaldıran Erginler Köyü

Çaldıran Erginler Köyü

Erginler köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Erginler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Erginler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Erginler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Erginler köyü son dakika gelişmeleri, Erginler köyüne özgü yemekler, Çaldıran Erginler köyünün tarihi, Erginler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Erginler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 120 km, Çaldıran ilçesine 3 km uzaklıktadır. Van iline 120 km, Çaldıran ilçesine 3 km uzaklıktadır.

Erginler köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Erginler köyü resimleri ve Erginler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Erginler Van arası kaç km? Erginler köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Erginler köyünde doğan biri var mı? Erginler Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.