Çaldıran Kaşım Köyü

Çaldıran Kaşım Köyü

Kaşım köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kaşım köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Kaşım köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Kaşım köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kaşım köyü son dakika gelişmeleri, Kaşım köyüne özgü yemekler, Çaldıran Kaşım köyünün tarihi, Kaşım köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kaşım köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mahallenin adı bu mahallenin dağlarında yetişen güzel kokulu bir bitkidir, bu bitki ayrıca otlu peynir yapımında da kullanılır. Van iline 146 km, Çaldıran ilçesine 29 km uzaklıktadır.

Kaşım köyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kaşım köyü resimleri ve Kaşım köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaşım Van arası kaç km? Kaşım köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Kaşım köyünde doğan biri var mı? Kaşım Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.