Çalışma Değişiklikleri Pandemiden Sonra Devam Edecek Mi?

Çalışma Değişiklikleri Pandemiden Sonra Devam Edecek Mi?

Yaygın bir durum olarak kabul edilen depresyon, pandemi nedeniyle daha yaygın hale geldi. 2020’nin dördüncü çeyreğinde 5 binden fazla çalışanın katıldığı bir ankete göre; çalışanların dörtte birinden fazlasının, COVID-19 salgını...

Yaygın bir durum olarak kabul edilen depresyon, pandemi nedeniyle daha yaygın hale geldi. 2020’nin dördüncü çeyreğinde 5 binden fazla çalışanın katıldığı bir ankete göre; çalışanların dörtte birinden fazlasının, COVID-19 salgını nedeniyle kendisini depresyonda olarak tanımladığı açıklandı.

Pandeminin getirdiği zorluklara yanıt olarak, çoğu kuruluş personelini desteklemek için acil durum önlemleri aldı. İşletmelerin yüzde 87’si aile üyeleri için bakıcı görevi gören çalışanlara esnek çalışma saatleri sağladı. Ek olarak, çocuk bakımı ve yaşlı bakımı için ücretli izin verildi. Kuruluşların dörtte biri, pandemi sırasında başlatılan programları gelecekte de sürdürmeyi planladıklarını bildirdi.

COVID-19 salgını normalin dışında bir durum olsa da, çalışanlar pandemi sonrasında da refah açısından desteklenmek için kuruluşlarn donanımlı olmasını istiyor. Yöneticilerinin, beklenmedik olaylardan önce programlarını, süreçlerini ve rehberliğini oluşturmaları gerektiğini düşünüyor. (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.