Çambaşı’na 5 Yıldızlı Otel Yapılacak

Çambaşı’na 5 Yıldızlı Otel Yapılacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Ordu’nun Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası’nda yapılması planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor. Çambaşı Yaylası, Kış Sporları ve K

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Ordu’nun Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası’nda yapılması planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.
Çambaşı Yaylası, Kış Sporları ve Kayak Merkezinin ardından yeni ve modern bir tesis daha kazanıyor. Yaklaşık 5 yıldır gündemde olan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinin ardından hızlandırılan 5 yıldızlı turistik tesis çalışması, nihayet temel atma noktasına getirildi.
40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan otelin maliyeti %30’u Ordu Büyükşehir Belediyesi, %70’i Ordulu iş adamlarının ortak olduğu Çambaşı Yatırım A.Ş. tarafından karşılanacak. 80 oda ve 110 yatak kapasiteli otelin temeli, 25 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek törenle atılacak. (BSHA – Güncel Servis)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.