Çamlıdere Akkaya Köyü

Çamlıdere Akkaya Köyü

Akkaya Köyü Haberleri, Çamlıdere Akkaya Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Akkaya Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Akkaya Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

köyü son dakika gelişmeleri, Akkaya köyüne özgü yemekler, Çamlıdere Akkaya köyünün tarihi, Akkaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akkaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akkaya, Ankara ilinin Çamlıdere ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akkaya Köyü Resimleri ve Akkaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çamlıdere Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çamlıdere Ankara Arası Kaç Km? Çamlıdere Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çamlıdere Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çamlıdere Akkaya Köyünde doğan biri var mı? Çamlıdere Doğumlu Ünlüler Kimler?

Akkaya, Ankara ilinin Çamlıdere ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara iline 138 km, Çamlıdere ilçesine 28 km, Sincan ilçesine 95 km uzaklıktadır.Mahallenin geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Peçenek deki okul kullanılmakta. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ama sadece evlerin bahçelerine kadar verilmektedir. ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol 3 km kalana kadar asfalt olup kalan yol stabilizedir. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.