Çamlıdere Kuyubaşı Köyü

Çamlıdere Kuyubaşı Köyü

Kuyubaşı Köyü Haberleri, Çamlıdere Kuyubaşı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kuyubaşı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Kuyubaşı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çamlıdere Kuyubaşı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuyubaşı köyü son dakika gelişmeleri, Kuyubaşı köyüne özgü yemekler, Çamlıdere Kuyubaşı köyünün tarihi, Kuyubaşı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kuyubaşı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kuyubaşı, Ankara ilinin Çamlıdere ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kuyubaşı Köyü Resimleri ve Kuyubaşı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çamlıdere Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çamlıdere Ankara Arası Kaç Km? Çamlıdere Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çamlıdere Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çamlıdere Kuyubaşı Köyünde doğan biri var mı? Çamlıdere Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kuyubaşı, Ankara ilinin Çamlıdere ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Ankara iline 124 km, Çamlıdere ilçesine 14 km uzaklıktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.