Çandır Gülpınar Köyü

Çandır Gülpınar Köyü

Gülpınar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Gülpınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Yozgat köyleri arasında yer alan Gülpınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çandır Gülpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gülpınar köyü son dakika gelişmeleri, Gülpınar köyüne özgü yemekler, Çandır Gülpınar köyünün tarihi, Gülpınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gülpınar köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yozgat iline 130 km, Çandır ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Gülpınar, Yozgat ilinin Çandır ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gülpınar Köyü Resimleri ve Gülpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çandır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çandır Yozgat Arası Kaç Km? Çandır Hava Durumu? Yozgat Köyleri ve Çandır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

 İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yozgatlı iseniz Yozgat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Yozgatlı Ünlüler arasında Çandır Gülpınar Köyünde doğan biri var mı? Çandır Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.