Çankaya Bağcılar Köyü

Çankaya Bağcılar Köyü

Bağcılar Köyü Haberleri, Çankaya Bağcılar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Bağcılar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Bağcılar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çankaya Bağcılar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bağcılar köyü son dakika gelişmeleri, Bağcılar köyüne özgü yemekler, Çankaya Bağcılar köyünün tarihi, Bağcılar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bağcılar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bağcılar, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bağcılar Köyü Resimleri ve Bağcılar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çankaya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çankaya Ankara Arası Kaç Km? Çankaya Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çankaya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çankaya Bağcılar Köyünde doğan biri var mı? Çankaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bağcılar, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir mahalledir.

Bağcılar, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir semt ve aynı adı taşıyan mahalledir. Kızılay'a yaklaşık 5 kilometre uzaklıktadır. Eski bir yerleşim yeri olan Bağcılar, Ankara'nın ilk semtlerindendir. 5 yıl öncesine kadar gecekondu semti olan Bağcılar'da hızlı bir dönüşümle gecekondular yerini apartmanlara bırakmışlardır. Semtte kentsel dönüşüm halen devam etmektedir.

 

  •  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.