Çankaya Mebusevleri Köyü

Çankaya Mebusevleri Köyü

Mebusevleri Köyü Haberleri, Çankaya Mebusevleri Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Mebusevleri Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Mebusevleri Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çankaya Mebusevleri köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mebusevleri köyü son dakika gelişmeleri, Mebusevleri köyüne özgü yemekler, Çankaya Mebusevleri köyünün tarihi, Mebusevleri köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mebusevleri köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mebusevleri, Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mebusevleri Köyü Resimleri ve Mebusevleri köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çankaya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çankaya Ankara Arası Kaç Km? Çankaya Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çankaya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çankaya Mebusevleri Köyünde doğan biri var mı? Çankaya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Mebusevleri, Ankara'da Beşevler ve Tandoğan Meydanı arasında bir semttir. Çankaya ilçesi sınırlarındadır. 1930'lu yıllarda milletvekilleri için yapılmıştır.

Semtte eski binlar yıkılıp yerlerine yeni ve yüksek binalar yapılmaktaysa da halen ilk dönem Ankara'sından izler bulmak mümkündür. Özellikle yaz aylarında semtin sokaklarının üstü ağaç yaprak ve dalları ile kaplanır.

ANadolu Ankaray durağına 500 metre, Anıtkabir'e 50 metre uzaklıktadır. Meskenlerin dışında çeşitli iş yerlerinin de merkezidir. İller Sokak ve Süslü Sokak burada bulunur.İlk dönem Ankarası'nın özelliklerini taşıyan nadir sokaklardandır. Son dönemdeki yapılaşma sokağı tehdit etmektedir.

Süslü Sokak Anıtkabir'in hemen alt sırasında, İller Sokağı'nın üztündedir. Sokak konutlar dışında birçok işyerine de ev sahipliği yapmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.