Çatalzeytin Kulfallar Köyü

Çatalzeytin Kulfallar Köyü

Kulfallar Köyü haberleri, Çatalzeytin Kulfallar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kulfallar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Kulfallar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çatalzeytin Kulfallar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kulfallar köyü son dakika gelişmeleri, Kulfallar köyüne özgü yemekler, Çatalzeytin Kulfallar köyünün tarihi, Kulfallar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kulfallar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kulfallar, Kastamonu ilinin Çatalzeytin ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kulfallar Köyü Resimleri ve Kulfallar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çatalzeytin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çatalzeytin Kastamonu Arası Kaç Km? Çatalzeytin Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Çatalzeytin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Çatalzeytin Köyünde doğan biri var mı? Çatalzeytin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kulfallar, Kastamonu ilinin Çatalzeytin ilçesine bağlı bir köydür.Köyde yöreye özgü yemekler yapılır.Mamlaylı,Sarıburma tatlısı,Gözleme,Bizlembeç,Hodan,Kulaklı(İçi boş mantı)pekmez,ve turşu gibi. Birkaç senedir düzenlenen şenliklerde köylüler bir araya gelmektedir.
Karadenizin şirin köylerinden kulfallar Kastamonu iline 109 km, Çatalzeytin ilçesine 9 km uzaklıktadır. Engebeli arazisi yeşilin en güzeline sahiptir etrafı ormanlarla çevrilidir. Az olmasına rağmen belki de dünyanın en güzel fındık ceviz kızılcık ve mısırı burada yetişir oldukça verimli toprağa sahiptir.
Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilköğretim okulu olsa da kullanımda değildir. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprak yol olup köyde elektrik ve sabit telefonve internet uydu vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.