Çatı Katı Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Çatı Katı Aşk 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünde neler olacak? Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü cumartesi akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çatı Katı Aşk 11. Bölümde; Ateş, Yasemin ve Ayşen’in, Demir’e yaptıkları sürpriz kendilerini zor duruma düşürmüştür.

Bu durumun etkilerini dağıtmak, ve biraz olsun zaman kazanmak isteyen Ateş herkesi oyalayacak bir şey bulur. Yatla açılmak. Bunun için de bundan daha güzel bir zaman yoktur. Hazır Asaf yurtdışındayken, Demir’in doğum günü bahanesiyle bir araya gelmişlerken neden bir de deniz sefası yapmasınlar ki?

Asaf’la büyük bir kavga yaşayan Gülriz de bir süre uzaklaşmak içi gençlerin yanına gelir. O da çatı katında kalacak ve abisine karşı tavrını sürdürecektir. Tabii Asaf Avcı bu durumu kolay kolay hazmedemez! Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!...

Şuayip hariç herkesin güle oynaya kabul ettiği bu teklifle kendilerini yatta bulurlar. Gençler  keyifli vakit geçirirken Şuayip perişan haldedir. Onu deniz tutmuş ve ne yediğinden içtiğinden ne de bulunduğu yerden memnun olmuştur. Bir an önce karaya ayak basma hayalleri de teknede meydana gele küçük bir arızayla suya düşünce Şuayip de yatağa düşer.

Ertesi gün Asaf’la büyük bir kavga yaşayan Gülriz de bir süre uzaklaşmak içi gençlerin yanına gelir. O da çatı katında kalacak ve abisine karşı tavrını sürdürecektir. Tabii Asaf Avcı bu durumu kolay kolay hazmedemez..

Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Çatı Katı Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çatı Katı Aşk dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar