Çavdarhisar Yağdığın Köyü

Çavdarhisar Yağdığın Köyü

Yağdığın köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yağdığın köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kütahya köyleri arasında yer alan Yağdığın köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yağdığın köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yağdığın köyü son dakika gelişmeleri, Yağdığın köyüne özgü yemekler, Çavdarhisar Yağdığın köyünün tarihi, Yağdığın köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yağdığın köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yağdığın Kütahya ilinin Çavdarhisar ilçesine bağlı yaklaşık 30 haneli bir köydür. Eski Türkçede köyün adı yağ tavası anlamına gelir. Köyün başbuğu Tevfik ARSLAN'dır. Kütahya'ya 63 km, ilçe merkezi Çavdarhisar'a 3 km uzaklıktadır. Ekonomik olarak Çavdarhisar'a bağımlıdır. Köyün genel geçim kaynağı tahıl üzerine olasına rağmen pancar, mısır, nohut vs. mahsullerin ekimi de yapılmaktadır. Hayvancılıkta genel olarak büyükbaş hayvancılık yapılmakta ve köy ekonomik gelir sağlamak amacıyla büyük firmalara süt temin etmektedir.

Yağdığın, Kütahya ilinin Çavdarhisar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yağdığın köyü resimleri ve Yağdığın köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kütahya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yağdığın Kütahya Arası Kaç Km? Kütahya Hava Durumu? Kütahya Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kütahyalı iseniz Kütahya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kütahyalı Ünlüler arasında Yağdığın Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.